Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Vrolijke jurk met lipsticks

 

Nieuwe collecties… het blijft een spannend moment. En dan heb ik het niet alleen over ‘wanneer komt het online of in de winkel?’ maar juist ook: ‘hoe ziet het er uit!’
Als jurkjes addict heb ik een aantal merken waar ik vlak voor de seizoenswisseling regelmatig naar kijk. En toen… kwam opeens Stacey Lipstick langs. Het Nederlandse merk noemt deze jurk terecht ‘om te zoenen’. Ik was dus meteen verkocht. Die print met kleurrijke lipsticks is gewoon écht iets voor mij. Ik houd van kleur en deze ‘black dress’ wordt opgesierd met lippenstiften in diverse kleuren, van groen tot geel en van rood tot roze. Kortom, met een paar klikken is de jurk besteld op www.srndpty.nl.


Kleuren knallen
Al voor ik mijn pakketje van de postbode in ontvangst kon nemen, postte ik een foto van mijn toekomstige jurk op Facebook en daar kwamen reacties op. Lezers vinden de jurk leuk en vrienden en bekenden vinden de jurk Stacey van SRNDPTY bij mij passen.

Dus, toen de jurk werd afgeleverd in de voor mij inmiddels bekende witte doos met roze met witte tape en ik de jurk uit het fuchsia roze vloeipapier haalde was ik meer dan blij. Wauw. Het printje met de lipsticks is vrolijk, de kleuren knallen van het zwart af, en ook zeker niet onbelangrijk de stof is comfortabel en stevig.


Zwierige A-lijn
Snel passen. Maar oei, er is niemand thuis om de rits van dit prachtige A-lijn jurkje voor mij te sluiten. Okay, ik krijg de rits tot halverwege mijn rug gesloten, maar de laatste stukje… lukt niet! Als iemand tips heeft om een jurkje met rits op je rug zelf te sluiten, dan is dat heel erg welkom!
Ik wachtte dus tot mijn dochter uit school kwam. Zij reageerde ook enthousiast over de kleurrijke lippenstift print. “Mooi!”, zegt ze. Zij sluit de rits op mijn rug en mijn borsten worden even wat strak omsloten, maar als ik de stof goed op de plaats heb geschoven zit de zwierige A-lijn jurk als gegoten. Ik draai blij een rondje en de rok zwiert vrolijk mee. Wat een wauw-effect.


Onze labradoodle Takkie springt blij met mij mee.


Rond de hals is de jurk met lippenstiften speels uitgesneden en het driekwart mouwtje vind ik perfect. Ik kan deze jurk hierdoor bijna een jaarrond dragen. Nu in het najaar gewoon met een blote arm en straks in de winter met een zwart colbert of warm vest. In het voorjaar en in de zomer kunnen die driekwart mouwtjes weer gewoon lekker met blote armen. En wie weet, net als het model op de foto, met blote benen.
Vrouwelijk
Inmiddels heb ik de jurk al vaak gedragen en – heel belangrijk! – ik word er zelf erg vrolijk van. Mensen om mij heen reageren ofwel meteen met “Gaaf” óf er wordt niets gezegd van mijn opvallende jurk. Mij maakt het niet uit wat ‘de rest’ er van denkt. Ik vind deze lipstickjurk prachtig en het maakt mij blij.
Het model is overigens uitstekend op het vrouwenlichaam afgestemd. Maar daar staat SRNDPTY in mijn ogen altijd al om bekend. Met de juiste belijning wordt het een vrouwelijke pasvorm.
Zelf draag ik jurken het liefst met een (dikke) panty of zwarte legging en laarzen. Ik heb een ruime collectie met kleurrijke enkellaarsjes en boots. Toch kies ik bij deze jurk voor iets rustigs, een zwarte laars. Natuurlijk zou een pump ook heel goed kunnen. 

Kortom, ik ben in mijn nopjes met deze jurk, maar ik heb stiekem weer bij de collectie gekeken en die zwarte jumpsuit is ook wáánzinnig...