Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Meekijken met Canary

Toen ik werd gevraagd of ik het home security systeem Canary kende, moest ik bekennen dat ik geen idee had wat dát is. Ik dacht alleen aan een beveiligingssysteem, maar het blijkt veel meer te zijn. Met deze Canary kun je via de app bijvoorbeeld de woonkamer, maar dus ook het babybedje, in de gaten houden. Dat kan een veilig gevoel geven. Persoonlijk was ik al niet eens van de babyfoon, want ik denk dat als een kindje een geluidje maakt je daar niet per se meteen naar toe hoeft (soms is een beetje lummelen in je ledikantje ook fijn, denk ik dan). Maar ik kan mij dus heel goed voorstellen dat andere moeders dat anders ervaren en wel een oogje in het zeil willen houden. Dat kan dus met dit systeem.


Meer over het home security systeem
Maar Canary home security systeem is meer! Het is een totaaloplossing die je beschermt en verbindt. Met Canary kun je in een paar tellen een volledig werkend beveiligingssysteem opzetten. Het apparaat is uitgerust met HD-video, nachtzicht en HomeHealth Technology, waarmee je de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de omgeving kunt meten. Met de Canary-app is het mogelijk het apparaat automatisch aan en uit te zetten of de camera en de microfoon uit te schakelen via de privacy modus. Bij noodgevallen kun je een alarm van 90 decibel laten afgaan en met één druk op de knop contact opnemen met de autoriteiten. Dankzij de tijdlijn kun je videogeschiedenis bekijken of eenvoudig content delen. Het ontwerp van Canary valt niet op, past bij de omgeving en is winnaar van de Red Dot-, iF- en Inc.-awards.
Kortom, een heel verhaal en mogelijkheden. Wil je het zien? Dan kun je de video bekijken.

Lijkt het jou iets? Gaaf voor Mama mag 2x een Canary weggeven!

 

Canary is zo ontwikkeld dat het patronen in huis leert herkennen, zodat er intelligente meldingen binnenkomen als er écht iets gebeurt. Het bedrijf verwerkt per dag twee keer zoveel videomateriaal als YouTube en de gemiddelde gebruiker controleert drie à vier keer per dag zijn huis via de app.

Canary is in de Benelux verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 219,- inclusief BTW en is verkrijgbaar bij Bol.com, Capi, Coolblue, de Apple-store en de Canary-website.
Technische specificaties
•  Lengte 152,4 mm, gewicht 396 gram
•  HD-video met een groothoeklens van 147 graden en automatisch nachtzicht
•  Audio van hoge kwaliteit
•  Sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit
•  Alarm van 90 decibel
•  Automatisch aan- en uitzetten, privacymodus
•  In een paar tellen ingesteld


Bezoek voor meer informatie de website van Canary via www.canary.is.

 

Win de Canary!

 

Vraag: waarom lijkt het systeem jou zo handig?
Laat je reactie voor 10 juli 2016 achter op het formulier.

Powered by BreezingForms