Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Win kaarten voor: Puurenkuur Wellness Event

Is een wellnessreis iets voor jou? Mij lijkt het, om eerlijk te zijn, ronduit zalig. Ik zou mij de hele dag onderdompelen in sauna’s en stoombaden, een baantje trekken in het zwembad en natuurlijk genieten van massages en beautybehandelingen. Wat mij tegenhoudt? De prijs. Ik vind het meestal prijzig. Of anders gezegd: ik heb zo’n bedrag niet voor mijzelf over. Nu ik dit zo schrijf bedenk ik mij des te meer hoe dom dat eigenlijk is. Een dagje wellness geeft mij al zo’n enorme oppepper. Laat staan als je jezelf een paar dagen onderdompelt in de luxe van een wellnessreis. Ik ga zo’n wellnessvakantie toch eens overwegen, en dan combineer ik het wel graag met wat yoga.
Kortom, ik wil mij verder verdiepen in de wereld van de wellness. En dat kan heel goed op zaterdag 1 oktober tijdens het Wellness Event van Puurenkuur. Alle aspecten van wellnessreizen komen aan bod: de trends in de wellnessbranche, bijzondere kuur- en fitnessreizen en de nieuwste bestemmingen. Het leuke is: bezoekers kunnen alles zelf ervaren! Nóg mooier… Gaaf voor Mama geeft 2 kaarten weg voor dit Wellness Event (lees dus lekker verder).


Wat is er te doen?
Het Puurenkuur Wellness Event biedt een complete wellness-beleving. Tijdens het event kun je deelnemen aan meer dan 25 interactieve workshops, waaronder yoga, ayurveda, diverse massages en beautybehandelingen. Ook de spirituele kant van wellbeing wordt belicht door middel van tarot, reiki en astrologie. Boeiende sprekers uit binnen- en buitenland komen vertellen over hun passie. Zo zullen oprichter van Kamalaya Karina Stewart en ‘lichter leven’ coach Nannet van der Ham lezingen geven over stress management en women’s Health. Even uitrusten? Op het foodplein kun je genieten van biologische sapjes, sushi, salades en rawfood.
Waar en wanneer?
Het Puurenkuur Wellness Event vindt plaats op 1 oktober 2016 in het prachtige Taets Art & Event Park in Amsterdam Zaandam. Taets ligt centraal (vlak aan de A10) en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Entreekaarten kosten € 30 en zijn inclusief alle workshops, hapjes en drankjes en een goedgevulde goodiebag.
Het Puurenkuur Wellness Event is dé plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis en geeft alvast een voorproefje van het nieuwe wellness-seizoen!

 

Wil jij 2 kaarten winnen voor het Puurenkuur Wellness Event?

 

Op www.puurenkuur.nl staat een lijst met 'populaire bestemmingen'. Bekijk dit lijstje (en surf nog eens lekker verder over de site). Om kans te maken op die 2 gratis kaarten, noteer je de top 3 van het lijstje met populaire bestemmingen op onderstaand formulier.

Je kunt tot 20 september 2016 meedoen.

Powered by BreezingForms