Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Iedere dag een stralende huid

Of je nou gaat voor een stralende huid tijdens de feestdagen of dat je het nieuwe jaar stralend in wil gaan. Een goede reiniging is de way to 'glow'. Dat wil je toch iedere dag?!
Dat begint dus met een goede reiniging van de huid, zowel in de ochtend als in de avond. Ennnn, let op! Beauty tip nummer 1: ga niet slapen met je make-up op.

Reinigen
Okay, het stappenplan voor een ‘glow’ van je gezicht. Stap 1: Olaz Schuimende reinigingsgel reinigt de huid, verwijdert onzuiverheden en voedt de huid. Zie onzuiverheden, vuil, vervuiling en make-up als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maak eerst je gezicht nat en zorg dat je de gel in een circelvormige beweging aanbrengt op je gezicht. Afspoelen met lauwwarm water en voila! 

 


Daarna aan de slag met Olaz Cleanse Detox & Glow Dagelijkse Scrub om op milde wijze de huid te zuiveren en de huidtextuur wordt verfijnd. Je huid voelt zalig zacht, mede dankzij vitamine E, B3 en provitamine B5.
Smeren
De volgende stap neem je met Regenerist 3-zone serum van Olaz. Breng aan op gezicht, hals & decolleté voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor krijg je een gelifte - en uiteraard – jonger uitziende huid.
Doeiiii droge en trekkerige huid! De dagcrème verstevigt en voedt de huid. De Regenerist 3-zonde dagcrème breng je als laatste stap van je ochtendroutine aan. Zo krijgt je huid een glow boost! De focus van deze crème ligt ook op de drie zones: hals, kaaklijn en ogen. Oh en voor net even dat extra, breng je Olaz Ultimate Eye Cream aan op de gevoelige huid rondom je ogen. Donkere kringen, rimpels en wallen verminderen hierdoor.
Reinigen voor de nacht
Na een actieve (of wie weet juist wel rustige) dag, volgt het beauty avondritueel. Met de Daily Facials reinigingsdoekjes haal je de make-up (dus geschikt voor rondom ogen) af en verwijder je andere onzuiverheden. Exfolierend, maar ook hydraterend waardoor je geen strakke of droge huid krijgt.


Smeren voor de nacht
De Retinol24 nachtcrème dringt net zoals het serum diep door in de oppervlaktelagen van jouw huid. Twee van de krachtigste huidverzorgingsingrediënten worden hier gecombineerd: retinoïdecomplex en vitamine B3. De Retinol 24 nacht oogcrème strijkt fijne lijntjes zichtbaar glad, laat je ogen stralen en geeft de huid rondom je ogen een gelijkmatige textuur.
Deze toppers zonder kleurstoffen, parfums en oliën geven een nieuwe dimensie aan het woord 'schoonheidsslaapje'. Breng de crèmes voor het slapen gaan aan op je gereinigde huid... en geniet van je nachtrust terwijl de crème z'n werk doet.
De volgende ochtend zie je het resultaat: een zichtbaar gladde en glowing huid!