Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Comfortabel en toch vrouwelijk

De zonnige tijd van blote armen en gebruinde benen is voorbij. Het zonnetje mag in het najaar dan nog regelmatig schijnen, het is vooral in de ochtend al fris. Voor mij betekent dat laagjes dragen. Warm als het nodig is en je trekt gewoon iets uit als je het te warm hebt. Een vest of colbert over een jurk vind ik daarnaast ook gaaf staan. En tja, een legging onder een rok of jurk vind ik comfortabeler dragen dan een panty.

Sportief shoppen

Doorgaans houd ik van nette kleding en trek ik een jurk uit de kast. Gemakzuchtig is dat ook, want dan hoef ik minder kledingstukken bij elkaar te zoeken. Dus, hup een jurk en legging aan en klaar. Om dat extra laagje te dragen, ging ik op zoek naar een leuk vest. Omdat ik de hippe maar juist ook vrouwelijke jersey kleding van ZenDee altijd prettig vind dragen, keek ik in die webshop. De gekleurde vestjes zijn enig en prima te combineren met een jurk. Klik, klik.. in het winkelmandje. Ik val ook voor Mare, een blauw gemêleerde trui met sjaalkraag.

Dat lijkt mij een toppertje om te dragen naar body balance, maar past ook uitstekend op een grijze jurk. Ik ben blij met de eerlijke omschrijving van de pasvorm ‘ruimvallend model’ en zo kies ik voor een S. Vandaag besteld, morgen in huis wordt waargemaakt en ik ontvang zelfs een track en trace nummer. De kleur van de trui met sjaalkraag met grote nestels en een petrolblauw koord bevalt mij prima. Bovendien, de trui zit comfortabel en ik heb de juiste maat gekozen. Hmmm, lekker warm voor over mijn jurk én ook draagbaar op een rok.

 

Jurken Xtra

Opvallend en nieuw in de webshop zijn de leggings en jurken Xtra. Eigenares Zefanja legt uit: “Ik heb voor komend seizoen – najaar 2015 – van alles omgegooid. Ik lever niet meer aan winkels en ik laat ook niet meer 2x per jaar een collectie maken, maar elke maand wat nieuws. Ik zit boordevol ideetjes en ik kan de webshop nu heel regelmatig afwisselen. Ik geef nu de voorkeur aan kleine oplagen omdat ik exclusief wil blijven, op = ook echt op. Dit najaar test ik ook of mijn klanten gaan voor leggings. Ik kreeg daar regelmatig vraag naar dus dat heb ik als proef laten maken. Enkele stuks en in de kleuren van de jurken zodat er een mooie combi te maken is. Ik heb ook enkele stuks jurken Xtra - jurken voor de langere vrouw - laten maken, in een langere lengte omdat ik daar ook veel vraag naar kreeg. Ik ben benieuwd hoe gaaf de lezeressen van Gaaf voor Mama dat vinden…”

Bekijk de collectie op www.ZenDee.nl.