Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Speciale sieraden voor moeders

Zodra je een baby hebt besef je je pas écht ‘vanaf nu ben je altijd mama’. Tenminste, dat gevoel had ik meteen na de geboorte. Ik kwam in een achtbaan van emoties en vele mooie (en natuurlijk ook lastige) momentjes volgden. Maar dat gevoel van oneindige liefde voor je kind steekt overal met kop en schouders boven uit.

Tegelijk kwam bij mij ook een nog sterker gevoel van liefde naar mijn eigen ouders. Toen de verjaardag van mijn moeder dichterbij kwam ging ik op zoek naar een bijzonder cadeau. Ik koos een sieraad voor mijn moeder. Een zilveren ketting met het infinity symbool, ook wel lemniscaat genoemd. Dit prachtige teken staat voor oneindige liefde. Het cadeau voor mijn moeder is dus heel symbolisch en ik werd er met een vochtige ogen voor bedankt.


Mama kettingen
Pal daarna kreeg ik via mijn man, van mijn kind, ook een speciaal sieraad. Een gepersonaliseerde ketting. Gaaf! Twee zilveren hartjes in elkaar met de naam van ons kindje en een geboortesteen (de amathist voor februari). Super symbolisch maar bovenal erg mooi.
Ook bij ons tweede kindje kreeg ik weer een sieraad. Dit keer geen mama ketting, maar een armband met het infinity symbool. Toen onze dochter één jaar werd kreeg ik trouwens weer een armband, dit keer met parels. En het mooie, dochterlief kreeg dezelfde armband. Een heus moeder-dochter cadeau. Met zo’n sieraad kun je volgens mij iedere vrouw blij maken!


Cadeau voor mama
Sinds wij de Mama Sieraden Online Shop hebben ontdekt met mooie cadeaus voor moeder krijg en geef ik regelmatig een symbolische (en dus emotioneel) sieraad, van armband tot ketting of oorbel. Er is altijd een speciale gelegenheid te verzinnen om je moeder, (schoon)zus of vriendin te verwennen! Haar verjaardag, moederdag of gewoon omdat zij de allerliefste is.

Bekijk de mama sieraden