Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Jurkjes om vrolijk van te worden

 

Als groot jurkjes liefhebber varieert mijn collectie van een chique little black dress tot een sexyer black dress en van wilde bloemenprintjes tot behoorlijk kleurrijk en wat retro. Keus te over als ik voor mijn kledingkast sta. Zou je denken…
Praktische jurk
Toch kan er altijd nog wel weer iets nieuws bij. Ik ga namelijk regelmatig naar events en op reis. Dan vind ik een jurk gewoon heel praktisch en vrouwelijk. Dus, toen ik afgelopen zomer naar een hooiberghut op de boerencamping Duinzoomhoeve ging nam ik mijn vrolijke groene jurk mee. Tja, ook in de collectie groene jurkjes heb ik keus: met een printje van hartjes of vogels tot een effen exemplaar. Mijn nieuwste aanwinst in de zomer was wel de Lola Songbird green met een lief vogeltje, maar ik koos voor naar de camping voor een praktisch jurkje. Met zakjes en een rits. Draagt prettig en ik voel mij er fijn gekleed in.


Als VIP
Toen ik van Wallonië Toerisme mee mocht als VIP naar de Formule 1 op Spa-Francorchamps zat ik in dubio. Nee, niet of ik een broek of desnoods een jumpsuit zou dragen. Een jurk vind ik, zeker op reis, handig. Is het wat kouder dan trek ik er een vestje of colbert over en een panty of legging onder. Word het warmer, dan gaat eerst de top uit en als de mussen echt van het dak vallen dan draag ik de jurk met blote benen. De moeilijke keus zat ‘m dus meer in welke jurk ik naar het VIP-event zou dragen.

Ik besloot voor een zwart jurkje te gaan. Op safe, maar dankzij de geborduurde bloemen en roze koordje om de hals toch écht even anders dan ‘black dress’. Het model van de Senorita Black van het Nederlandse merk Tante Betsy valt soepeltjes om mijn lichaam. Dankzij de belijning rondom de buste valt de jurk mooi in de taille en iets uitlopend naar de ‘rok’. Het bleek een perfecte keus! Ik flaneerde ermee over het VIP-terras en later over het asfalt van het Formule 1 circuit. Een topdag!