Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Gek van Geluk

Er draait weer zo’n heerlijke, feel good, vrouwenfilm in de bioscoop. Met het woord ‘vrouwenfilm’ wil ik trouwend de groep met mannen niet uitsluiten. Mannen vinden Gek van Geluk ook heus wel leuk.
Aan het aantal ‘ladies nights’ in de Nederlandse bioscopen te zien, zo rond de releasedatum van 7 december 2017, zijn het vast merendeel vrouwen die naar Gek van Geluk willen.
Toffe trailer
Al een poos terug ‘postte’ ik op Facebook Gaaf voor Mama de trailer van de film. Als je die ziet, dan wil je zeker meteen naar dé Nederlandse film van het jaar van regisseur Johan Nijenhuis. Met Plien van Bennekom en Carly Wijs in de hoofdrollen en naast hun o.a. Matteo van der Grijn, Beppie Melissen, Henry van Loon, Waldemar Torenstra en Loes Haverkort. Bekijk de trailer nog even door op de foto te klikken.

Single moeder
Okay, dan ook nog even in het kort de synopsis van de film Gek van Geluk. De single moeder Lena schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Hoe nu verder? Lena’s beste vriendin Valerie en de zangeres huren een werkloze acteur in om haar het hoofd op hol te brengen. Ter inspiratie… Maar, Lena valt als een blok voor Hugo en kan juist door al die vlinders in haar buik geen liedje meer op papier krijgen.
Hoe dit af moet gaan lopen? Ik zeg: naar die film gaan!