Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Lekker licht lopen

Dat is gek! Ik ben dol op schoenen, net als menig andere vrouw. Al denk ik toch echt dat ik zeer bovengemiddeld zit qua aantal laarzen en vooral de hoeveelheid kleuren. Ik houd van gekke, gekleurde schoenen! En daarom is het best gek dat ik nu in 2018 pas kennis maak met het Australische merk Rollie.
Rollie bestaat namelijk al sinds 2011. Heel gek dat ze mij nu pas opvallen. Al moet ik wel bekennen dat ik de gave kinderschoenen van Rollie eerder heb gespot, bij Flavourites Live! Anyway, in no time heb ik mij verdiept in het merk en bewonder ik de komende collectie.


Heel licht
Iets meer info over de achtergrond van het merk, is altijd leuk om te weten. Zo lees ik: “Met zijn vrouw Kat (bijnaam: Rollie) als inspiratiebron, startte Vince Lebon zijn eigen schoenenlabel. Kat is stewardess van beroep, dus erg gebaat bij ultra lichtgewicht schoenen, die gemakkelijk overal en altijd te dragen zijn. Rollie is een merk dat de liefde voor kleur, jeugdigheid en het leven op zich niet onder stoelen of banken steekt." Mijn interesse hebben ze…


Veterschoen en sandaal
Ze zeggen dat deze schoenen onder iedere outfit passen (al vind ik zelf echt dat een paar hakken onder een jurk horen en dus niet een platter modelletje) en ze zijn zo licht en comfortabel dat je ze nooit meer uit wil trekken…. Kijk, dat klinkt goed.
Nu alleen nog kiezen. Ga ik voor de klassieke Derby veterschoen in zwart of rood. Er zijn zelfs modellen waarbij het leer opengewerkt is én ze beweren dat je de Rollies zonder sok kunt dragen. Of kies ik toch voor sandalen in coole metallics of dierenprints?