Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Jurk met schuine knopen

Toen ik jurk Abigail blue surf zag, dacht ik: “Gaaf zo’n schuine sluiting met drukknopen.” Maar tegelijk ging er ook een soort alarmbelletje af, want… wat als ‘iemand’ grappig denkt te zijn en in één keer de drukkers lostrekt. Kijk, daar hebben ze bij het eerlijke dameskledingmerk aan gedacht, want deze jurk heeft een schuine nepsluiting. De zilveren drukknopen zitten dus gewoon vast. Alleen de onderste drukker kun je openen, voor een speels effect.
Dat over die nepsluiting las ik bij de omschrijving van de jurk, dus ik bestelde de slim fit A-lijn jurk in een aparte blauwgroen tint. Even twijfelde ik nog of ik de rode jurk zou nemen, maar toen de bestelling werd afgeleverd was dat twijfelpuntje meteen weg. Want, wat is ‘blue surf’ een schitterende kleur! Enthousiast haal ik de jurk uit het plastic om de drukknopen en het biokatoen te bewonderen. Wat jammer, de jurk ruikt niet helemaal fris… Maar ja, mijn geurzintuig doet het dan ook overdadig goed. Even door een handsopje met vloeibaar wasmiddel en de jurk ruikt fris en fruitig.


Biologisch katoen
Het biologische katoen draagt erg prettig én ik vind het een goed idee met respect voor de natuur. Ik schreef er al eerder over in een blog: Zendee gaat voor biologisch katoen.
Naast dus de fijn aanvoelende stof is het model van jurk Abigail echt top. Een polokraagje met een redelijk diepe V-hals (ik voel mij prettiger met een hemdje er onder), de schuine rij met knopen tot aan de onderkant, een aangerimpelde taille waardoor een buikje verbloemd wordt en korte mouwen met een grappig mouwlipje (zo noemen ze het). Ik ben blij met mijn nieuwe jurk. Uit ervaring van eerdere bestellingen weet ik dat de kwaliteit goed is en blijf.
Origineel
Wat ik ook fijn vind aan de jurken van ZenDee: niet iedereen loopt er in rond. Ze produceren in kleine oplagen. Met mijn nieuwe jurk met een originele sluiting voel ik mij dus ook nog eens origineel.
Opvallend in de nieuwe collectie voor zomer 2018 vind ik ook de lange jurk Aurora stonewash. Een leukerdje om op zomerse dagen te dragen. Deze lange jurk zou ik zelfs met mijn blote benen durven te dragen omdat er met de lengte te ver over de knie niet te veel wit been zichtbaar wordt. De split aan de zijkant vind ik zo’n origineel detail.


Anyway, die jurk zet ik op mijn wensenlijst. Nu eerst genieten van Abigail, gecombineerd met een espadrille en een mamasieraad. Ik ben gevallen voor een slavenarmband in zilver (goud en rosé is ook mogelijk), ook wel een bangle genaamd. Je kunt deze armbanden heel persoonlijk maken, met een geheel eigen tekst of bestaande teksten zoals ‘Ps, ik vind je lief’, ‘I love you to the moon & back’ en ‘Together, we make a family’. Uit die laatste blijkt al dat je eenzelfde armband voor je dochter kunt bestellen. Super cute. Een gaaf cadeau voor vrouwen. Bij Kayasieraden.nl is er ruime keus aan armbanden met naam.