Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Travel light met handtas en luiertas in één

Als je een baby hebt, schakel je toch vaak om naar een luiertas. Het is praktisch. Zeker als je veel onderweg bent.

Of je nu met de auto of het vliegtuig gaat, op vakantie is de beschikbare bagageruimte vaak beperkt. Het is dan soms een hele uitdaging om alle spullen die je mee wilt nemen, in te pakken. En als je met een baby op vakantie gaat, moet er zelfs nog véél meer mee! Met de PacaPod wordt inpakken straks een fluitje van een cent en heb je nog maar één tas handbagage nodig voor jou en je kindje. Van buiten is de PacaPod een stijlvolle handtas, maar van binnen een slim georganiseerde verzorgingstas met aparte binnentassen voor luiers, voeding én toch nog voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. 

3-in1 systeem
Of je nu een designer lederen Pacapod kiest of een sportief model met waterafstotende afwerking, elke PacaPod heeft een handig 3-in-1 systeem. In de tas zitten namelijk twee kleinere, uitneembare binnentassen, ook wel pods genoemd. Deze pods kun je ook los gebruiken en hebben een handvat waarmee ze aan de kinderwagen kunnen worden bevestigd.

Bovendien heeft de tas veel vakjes en ritsjes, zodat je alles heel overzichtelijk en logisch kunt opbergen en is hij ook als rugzak te gebruiken, waardoor je ‘m goed kunt combineren met een draagdoek.

Daarnaast bevat elke PacaPod tas een gewatteerd verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder voor warme en/of koude dranken en een speciale bevestiging voor aan de kinderwagen. En als je kind uit de luiers is, verwijder je gewoon de binnentassen en blijft er een hippe handtas met extra veel opbergruimte over. Zo heb je nog jarenlang plezier van je tas! Kleinegiraf.nl.