Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

6 druppels

 

In bepaalde seizoenen - van warm naar kou en weer van kou naar warm - heb ik zo'n droge huid. Mijn gezicht trekt aan alle kanten en rondom mijn lippen lijken de rimpels er wel in te springen. 

Aan de slag dus, met anti-ageing. Dit kaar probeer ik Combray Facial Oil. Een zeer effectieve natuurlijke moisturizer volgepakt met anti-oxidanten, die huidveroudering tegengaat.

Kalmeert & regenereert

Breng circa zes druppels aan op de schone huid van gezicht en hals en masseer zachtjes met de vingertoppen in totdat de olie helemaal door de huid is opgenomen.

Combray Facial Oil is een multi-purpose olie: het werkt anti-age, het hydrateert, het kalmeert & regenereert, het verzacht en het beschermt.

Het is niet goedkoop en daarom is het zo fijn dat je eerst een sample kunt aanvragen via de helpdesk tel. 050-5772418 en kijk op www.combray-skincare.com.

Combray Regenerating Facial Oil 1x 30ml € 130.