Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Slakkenslijm smeren


De natuurlijke magie voor een gave, jeugdige en mooie huid… met slakkenslijm. Ik weet het niet hoor, maar als ik ‘slakkenslijm’ lees heb ik niet meteen zoiets van ‘yes, dat smeer ik even op mijn huid’. Ik liet het potjes Celltone Gel dus ook na ontvangst even staan voor ik het ging testen. Ik moest een drempel over.
Achteraf denk ik, waarom?
Zo eng was het nou ook weer niet! De gel ruikt ook niet raar of naar. Eigenlijk was het gewoon onzin dat ik het raar vond om slakkenslijm te smeren.
Zeker toen ik las hoe de formule is ontstaan: In de jaren ’80 ontdekten slakkenboeren in Chili dat de huid van hun handen er opvallend jeugdig, gaaf en glad uit zag, ondanks de lange dagen werken op het land en in de felle zon.

Slakkenhuisjes

Ze kwamen er achter dat het slijm dat de Helix Aspersa Müller slakken van nature afscheiden om zich te kunnen voortbewegen en om beschadigingen aan hun slakkenhuisjes snel te kunnen herstellen, ook een intensief regenererende werking heeft op de menselijke huid. Met deze kennis werd de oorspronkelijke formule van Celltone Slakkenslijm Gel ontwikkeld, die recentelijk nog verder werd verbeterd.
Werkstoffen van Moeder Natuur
Okay,  ik open het potje Celltone Slakkenslijm Gel en smeer de zachte crème op mijn neus. In mijn tienerjaren ben ik in mijn neus gebeten door een hond en niemand ziet ooit het litteken, maar ikzelf zie het dus wél. De snail gel wordt omschreven als: het kan rimpels, littekens, acne, striae, een koortslip en brandwonden effectief en snel helpen verminderen.
Slakkenslijm heeft een bijzondere werkstof van Moeder Natuur, namelijk een intensief herstellende werking – zo sterk dat een slak zijn eigen slakkenhuisje kan repareren met zijn eigen slijm.


Ik smeer dus niet mijn hele gezicht in met de gel, maar nog wel een litteken op mijn buik. Kortom, ik test de Celltone Slakkenslijm Gel dus op littekens.

En ik moet zeggen: mijn huid voelt zacht en ook strekker. Fijn. Het litteken op mijn neus is al heel oud, dus ik zie er zelf niet veel veranderen. Op mijn buik zie ik wel echt resultaat. Super!
Ik ben blij met het product en eigenlijk zit ik nu (hoe raar dat ook klinkt) te wachten op een koortslip. Want daar zou het ook effectief tegen moeten helpen.
After shave gel
Een slak mag dan van nature traag zijn, de natuurlijke werkstoffen in het slakkenslijm van de Celltone Slakkenslijm Gel helpen de huid om juist extra snel te herstellen bij o.a. rimpels, littekens, striae en brandwonden. Ook bestrijden ze bacteriën die acne veroorzaken en zorgen dat puistjes en mee-eters bij de bron worden aangepakt.

Ook bij het virus van een koortslip heeft slakkenslijmgel effectief helpende eigenschappen voor een sneller herstel. Celltone Slakkenslijm Gel heeft een frisse gelformule die snel in de huid trekt, zonder vet huidgevoel achteraf.  De formule is geschikt voor mannen en vrouwen en vormt tevens een ideale herstellende after shave gel.