Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Maxi dress en panter jurkje

Mijn kledingkast hangt vol. Okay, ik geef het toe. Eigenlijk heb ik dat nieuwe jurkje niet nodig, maar ik vind ‘m zo gaaf… dat gevoel overheerste deze zomer en zo kwam het dat ik meerdere keren naar mijn favoriete jurkenmerk ging: Tante Betsy.
Kleurrijk
Ik ben zo fan van de jurken van Tante omdat ik er vrolijk van word. Ze zijn kleurrijk (al kies ik ook regelmatig voor zwart) en ik weet uit ervaring dat de stof prachtig op kleur blijft en de modellen van de jurken mooi vallen.
Panterprintje
Al jaren ben ik dol op panterprintjes. Mijn trouwschoenen waren zelfs met een beschaafde panterprint voorzien. Dus toen Tante Betsy met een jurk in panterprint kwam, werd dat bestellen. Het was nog wel even lastig om te kiezen uit leopard grey, leopard green en leopard gold. Over het model was ik namelijk meteen uit: dress auntie. Tante presenteerde ook panterprintjes in een langere jurk, maar ik viel voor de nieuwe stof in de collectie waarbij je twee jurkjes over elkaar draagt. De bovenste jurk (met print) is van 98 % polyester en 2% elastane en schijnt wat door. Vandaar het onderjurkje in zwart.


Twee in één
Je draagt dus twee jurkjes over elkaar! En dan het goede nieuws: je hebt er dus twee voor de prijs van één. Want het zwarte jurkje is zo gaaf dat ik het deze zomer ook regelmatig zonder ‘overjurk’ heb gedragen.
Het model van het crossover jurkje valt top en de pofmouwtje maken het tot een bijzonder jurkje. Ik heb het zo vaak gedragen!

Gewoon op een zomerse dag op het terras, netjes met een zwart vestje er over naar een zakelijke afspraak en naar een festival in Spanje. Okay, ik liep er wat afwijkend gekleed bij op het rock-festival… want ‘iedereen’ draagt er een zwart t-shirt van zijn/haar favoriete band. Ik ging voor het eerst naar de band waar ik al jaren fan van ben: Europe (ja, van de Final Countdown). Dus ik had a. niet zo’n zwart t-shirt en b. ik voel mij gewoon het meest prettig in een jurk. En zo komt het dat Tante Betsy vaak met mij mee op reis is.
Maxi dress
Zo ging de maxi dress met vogeltjesprint (ik ben dol op roodborstjes en mijn zoon heet Mees waardoor ik de meesjes in de print nog meer waardeer) waar ik al lang naar keek mee naar de Belgische Ardennen. Ik had nog niet eerder een lange jurk van Tante Betsy besteld, dus het was een gok.

Ik vind persoonlijk het lange model wel leuk en handig (want ik heb witte benen ;-)), maar de V-hals (overslagje) is voor mij wat te laag. Ik liep steeds met een groot deel van mijn bh zichtbaar… natuurlijk kun je dat voorkomen met een hemdje, maar daar was het te warm voor.
Het verrassende van de maxi dress vind ik wel dat ik ‘m ook in de nazomer vaak draag. Gewoon met een laarsje er onder en een vest. En inderdaad, een shirtje eronder.