Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hoge hakken parfum

De schitterende flacon in de vorm van een ultrahoge pump, vervaardigd uit diepblauw of nu in roze glas en leunend op een gouden naaldhak, bevat een complex intern druksysteem om de geur te verstuiven. Good Girl Fantastic Pink is de nieuwste collector-editie van Carolina Herrera. De iconische geur straalt in een opvallend glinsterende, roze flacon. De geur: een uniek witbloemenboeket van jasmijn en tuberoos, in combinatie met fluweelachtige amandelen en donkere tonka bonen.

Stiletto

"We wilden een iconisch voorwerp, geen simpele flacon, en wat straalt er meer kracht en vrouwelijkheid uit dan een stiletto?" legt Carolina Herrera de Baez, creatief directeur van Carolina Herrera Fragrances uit.

Eerder verscheen de Légère editie (donkerblauw). De Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Fantastic Pink Collector is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.