Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Luxe Oolaboo Giftbox voor Moederdag

Je kent het Nederlandse merk Oolaboo wel, toch? Het beautymerk gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Bij Oolaboo is het belangrijkste uitgangspunt: “Bij de ontwikkeling van de producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.” De oprichters Richard en Jeroen, en natuurlijk ook de rest van het team, zijn gek op dieren en daarom kun je er zeker van zijn dat alle Oolaboo producten niet zijn getest op dieren.
Signature Limited Collection Giftbox Moederdag
Speciaal voor deze tijd van het jaar, vraagt Oolaboo zich af of het niet elke dag Moederdag zou moeten zijn. Ja toch?! Haha. Speciaal voor deze tijd van het jaar lanceren zij de Signature Limited Collection Giftbox voor Moederdag. In deze luxe box tref je twee heerlijk geurende bath & shower gels: één om jouw dag mee te beginnen en één om jouw dag mee te eindigen.
GaafvoorMama is fan van het merk en nu helemaal dol op deze douche en bad gel. Ideaal toch om een zalig sopje te hebben om je dat mee te starten én een andere gel om rustig je dag mee te sluiten!

Awaking en Relaxing
Start de ochtend fris en fruitig met de Awakening bath & shower gel (DAY). De essentiële oliën van Cymbopogon citratus leaf oil (lemongrass) reinigen mild maar doeltreffend, en laat de huid lichtjes geparfumeerd achter met een subtiele, frisse geur. Hmmm, zo lekker. Walnoot, rijk aan vitamime C, biedt een anti-aging werking terwijl het voedt en hydrateert. Geeft de huid energie met een waardevol hydraterend effect. Dat willen wij vrouwen toch?!
Voor als je uitgeput bent en de week nooit lijkt te eindigen... De Relaxing bath & shower gel (NIGHT) spoelt de dag weg met lavendel en ontspant zowel de spieren als de geest met een geheel natuurlijke geur. De etherische oliën werken balancerend en kalmerend, waardoor het de perfecte manier is om aan het eind van de dag tot rust te komen. Dankzij de antioxiderende en regulerende eigenschappen van de cactusvijg, reinigt het de huid, voedt het zachtjes en geeft het die speciale verzorging waarom het op het einde van de dag vraagt. Slaap lekker… 

Signature Limited Collection Giftbox Moederdag met dus een Awakening bath & shower gel en Relaxing bath & shower gel (€ 49,95).

Verkrijgbaar via www.oolabooshop.com of via de Oolaboo partnersalons.