Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Natuurlijke deodorant, zonder aluminium

Tja, deze tekst gaat over een niet zo heel sexy onderwerp, namelijk zweet. Zweten doen we allemaal, maar ik heb het over stinkzweet en hormoonzweet. Getver, wat kan dat toch naar ruiken. Zelf heb ik al heel wat deodorants geprobeerd… de ene ruikt gewoon echt wel lekker en verbloemd dan misschien de zweetgeur, na verloop van tijd ruik je toch het zweetluchtje. Van een andere deo kreeg ik geïrriteerde oksels en weer een andere deo werkte wel, maar niet lang genoeg.

Doei zweetgeur

De zoektocht naar de voor mij juiste deo heb ik inmiddels al een jaar achter mij gelaten. Ik heb namelijk dé deodorant gevonden: Loveli.

Wat deze deosticks anders maakt? De ingrediënten, zoals zuiveringszout (neutraliseert geurtjes) en zinkoxide (voor extra bescherming tegen stress-zweet). Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Linda Bot, founder van het Nederlandse merk Loveli legt de werking heel duidelijk uit in een video. 

Vegan deo

Ik heb al diverse Loveli deosticks besteld en vooral de refill werkt ideaal. Je plaatst heel makkelijk een nieuwe stick in de houder. En zo kun je zo nu en dan eens van geur wisselend. Deze deodorant stick zonder aluminium werken allemaal uitstekend! Zelf heb ik al diverse geuren gebruikt, van de vrolijke geur Sweet Orange tot een rustgevende geur van Power of Zen en in de zomermaanden de tropisce Coconut.

Recent is de deodorantgeur Cucumber & Aloe Vera als vegan product gelanceerd. 

Natuurlijk, natuurlijk

Linda Bot vertelt graag en enthousiast over haar merk en zoektocht naar goede producten: “Natuurlijk staat bij Loveli op nummer 1. Nu is het woord 'natuurlijk' niet beschermd en kan iedere producent het op z'n potjes zetten. Omdat openheid en eerlijkheid net zo belangrijk is vertel ik je hier precies wat Loveli onder natuurlijk verstaat.

Natuurlijk is alles wat van planten afkomstig is. Lijkt simpel, maar dat is het nog niet. Bijenwas en honing worden bijvoorbeeld door bijen verzameld, maar komen wel van planten. Bij twijfel houd ik daarom de lijst ingrediënten aan die goedgekeurd is door de certificeringsorganisaties BDIH of Ecocert voor de productie van onze care-producten.

Daarmee zijn sommige producten van Loveli dus niet veganistisch. De deo’s en de lipbalms bevatten bijenwas. Daarnaast bevat de Body scrub honing. De andere ingrediënten zijn wel helemaal plantaardig. Zo wordt de hyaluronzuur gewonnen uit suiker (en niet uit hanenkammen, wat je ook weleens leest), de squalaan komt uit olijfolie en de glycerine komt uit kokosolie.”

Cucumber & Aloe Vera

Regelmatig kregen ze bij Loveli de vraag van veganisten of er geen vegan versie van de deo en lipbalms gemaakt konden worden. Linda vervolgt: “Dat is een flinke uitdaging, want vaak loop je dan tegen problemen aan zoals dat de ingrediënten niet goed mengen, dat de structuur niet goed is, of dat de kleur afwijkt. Ik ben er al tijden mee bezig en het is gelukt een veganistische deo te ontwikkelen!

Dat is onze Cucumber & Aloe Vera deo waar de bijenwas is vervangen door bessenwas. Daarmee is hij helemaal vegan.  In de in de toekomst gaan we misschien wel helemaal over op vegan deo's. Ook zijn we aan het experimenteren met een vegan lipbalm. Kortom, het is een work in progress!"

AFGELOPEN - GaafvoorMama mag van Loveli de Deodorant Cucumber & Aloe Vera weggeven! 

Wil jij kans maken op deze vegan deodorant stick Deodorant Cucumber & Aloe Vera?

Bekijk de Loveli collectie eens via Loveli.care. 

Onze vraag: Welke ingrediënten bevatten de producten van Loveli sowieso nooit?

Noem er minimaal 3. Het antwoord is natuurlijk te vinden op de website van Loveli.

Deze fijne deo's zijn verzonden naar de 2 winnaars, in Sittard en Bakkum.