Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Doe het (lekker) zelf

Ken je dat gevoel… de geuren van roomsprays zijn nét niet precies zoals jij wilt en je denkt dat je het zelf beter kunt. Dát heb ik nu dus uitgeprobeerd. Want ‘mijn’ geur roomspray had ik tot nu toe niet gevonden.

Custom made at home

Ik ging aan de slag met de neutrale DIY roomspray van Taoasis, deze is gemaakt op basis van Bio Demeter alcohol. Aan deze 50 ml spray voeg je zelf een favoriete mix van etherische oliën toe. In mijn geval – zo nu in de wintermaanden – is dat veel sinaasappel en een beetje kaneel.

Dat do-it-yourself-en werkt trouwens heel gemakkelijk met deze DIY raumspray van Toasis. Ik draaide de dop van de spray en druppelde uit de twee gekozen potjes etherische olie een paar druppels in het flesje. Ik schatte in dat ik meer orange dan zimt (kaneel dus) moest toevoegen. Om daar achter te komen, sprayde ik een beetje en dat mocht nog wel intenser ruiken. Dus nog wat druppels toegevoegd en het eindresultaat is nu heerlijk. Top, deze persoonlijke roomspray!

Ik kan mij zo voorstellen dat ik in het voorjaar een andere geur wil. De 50 ml DIY spray zal dan wel op zijn, want ik ga mijn geur royaal sprayen in de woonkamer. Dat wordt dan weer lastig kiezen want er is zoveel keus aan etherische oliën Bio Aroma, zoals: Bergamotte, Citroen, Lavendel, Limoen, Pepermunt, Rozemarijn, Vanille, maar ook bijzondere geuren als Nootmuskaat, Teatree, Citronella, Kruidnagel of Elfenduft.

Vegan

Ik heb nog twee fijne weetjes over het merk voor je. Er is ook een DIY Massageolie. Dat werkt hetzelfde als de roomspray: een neutrale basisolie met een mix van jojoba- en abrikozenpitolie waaraan je etherische oliën toevoegt.

Het andere weetje: de volledige DYI lijn van TAOASIS is 100% vegan!