Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Bella Bouquet

“I was inspired by Oscar de la Renta’s vibrant, lush gardens in Punta Cana. Bella Bouquet is a beautiful feminine floral that captures the tropical dreamscape with luscious greens, opulent florals, and sensual woods,” aldus Claude Dir, Mane Perfumer van Oscar de la Renta. Klinkt goed toch?!

De Bella collectie

Ik ontving de blauwe flacon met Bella Bouquet en dat is om meerdere redenen genieten. Yep, de geur is serieus fijn, een beetje bloemig en tegelijk fris fruitig. Bella Bouquet heeft een houtige basis die wordt verlevendigd door een bloemige essence. Topnoten van bergamot, fresia, bamboeblad en mandarijn versmelten in een levendig hart van magnolia, jasmijn sambac, kamperfoelie, lelie en perzik. Cederhout, sandelhout, amber en musk zorgen voor een zachte, verleidelijke basis.

Mooi omschreven hè?! Ik zou zeggen, ga deze nieuwe geur van Oscar de la Renta gewoon in de parfumerie ruiken. Ook omdat Bella Bouquet goed is, in de zin van vegan, cruelty-free en de ingrediënten zijn afkomstig van duurzaam verkregen grondstoffen.

Collectie

Waar ken je Bella nog meer van? Deze geur is de vierde creatie in de Bella collectie. Er zijn dus drie voorgangsters van deze Bella. Namelijk: Bella Blanca (verfijnd en vrouwelijk), Bella Rosa (speels en romantisch) en Bella Essence (elegant en tijdloos).

Bella Bouquet neemt je mee naar de ultieme inspiratiebron van het huis: de weelderige bloementuinen van Oscar, met delicate bloemen in volle bloei. De hemelsblauwe flacon symboliseert een vrolijk optimisme en liefde voor het leven.