Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Collistar met Smart Sun Protection®

De zon op je huid. Op je met zonnebrandcrème ingesmeerde huid… dát kan heel fijn ruiken. Ik bedoel dan specifiek de geur van een merk als Collistar. Een unieke en herkenbare geur! De zonverzorgingsproducten van Collistar herken je aan hun heerlijke bouquet van bergamot, fresia, oranjebloesem en muskachtige basisnoten. De Italiaanse essentie van zomer!

Maar die geur is natuurlijk op zich niet de reden dat ik zonnebrandcrème gebruik. De huid moet goed beschermd worden! Goed nieuws want de Smart Sun Protection® beschermt de huid, stimuleert de aanmaak van vitamine D.

Smart Sun Protection®

De filters van Smart Sun Protection® zijn afgestemd op verschillende lichtfrequenties. De formule beschermt tegen UVA- en UVB-straling. Maar bevat ook specifieke filters tegen blauw licht, het gedeelte van het lichtspectrum dat deels verantwoordelijk is voor fotoveroudering. En tegen iinfraroodstraling.

Tegelijkertijd laat de formule wel het gele, groene en rode licht door. Dit zijn de positieve lichtfrequenties van de zon die onzuiverheden zoals acne, vitiligo en psoriasis verbeteren, de aanmaak van bèta-endorfinen die ervoor zorgen dat je je goed voelt stimuleren, en het natuurlijke slaap-waakritme van het lichaam regelen.

Zongebruind

Met de zonverzorgingslijn van Collistar kunnen alle huidtypen en teints veilig aan de zon worden blootgesteld én genieten van een zongebruinde huid. De crèmes zijn gemakkelijk aan te brengen, zonder zwaar aan te voelen of witte strepen achter te laten. Dat willen we! Maar bovenal beschermen de producten tegen schadelijk UV.

Ik probeer de Tanning Moisturizing Milk Spray SPF 30 met Smart Sun Protection®. Terwijl ik het product op mijn huid spray schrik ik toch even van het woord ‘tanning’… maar dan schiet het mij te binnen dat er bij de presentatie werd verteld dat het géén zelfbruinend product is. Geen zorgen dus voor strepen.

Milk spray

De fles even goed schudden voor gebruik. De textuur trekt snel in, is gemakkelijk aan te brengen dankzij die spray en garandeert bescherming tegen zonnestralen en een veilige bruining. Ik heb een lichte huid, dus ik kies zeker SPF 30. Hmmm, die geur; heerlijk. Helemaal niet erg oom je regelmatig opnieuw in te smeren (een must).

De nieuwe uv-filterformule activeert de gezondheidsvitamine en blokkeert alleen de schadelijke stralen, waardoor de weldadige effecten van het licht voor het welzijn en de schoonheid van de huid worden versterkt.

Moisturizing Restructuring After Sun Balm

Na een heerlijke dag buiten, smeer ik mij na het douchen in met de Collistar Moisturizing Restructuring After Sun Balm. Een rijke, voedende en herstellende emulsie die onmiddellijk intrekt en de huid aangenaam en extra zacht laat aanvoelen. Bovendien: het fixeert en zorgt voor een langere gebruinde teint. Joepie!

Duurzaam

Tja, natuurlijk zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar PET en de tubes zijn gemaakt van PCR (post-consumer recycled plastic) en zijn recyclebaar. Tot slot is de buitenverpakking gemaakt van recyclebaar 100% FSC-gecertificeerd papier uit duurzaam beheerde bossen.