Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Magisch haar bij Golden Hour

Maak jij graag selfies of foto’s met vriendinnen? Dan weet je vast dat er niets gaat boven de kleuren van het gouden uur. Alles ziet er gewoon perfect uit. En no filters needed!

Wanneer het licht op zijn mooist is, waardoor de wereld er bijna magisch uitziet, dan straalt je haar als vanzelf op de foto. Ja inderdaad, ‘als vanzelf’ want daar heb je stiekem toch wel iets voor moeten doen…

Sunsthetic

Wat is er gaver dan je haar stylen met mooie producten, in de kleuren die er bij golden hour zo goed uit komen. Dat hebben ze bij Good Hair Day ook gedacht en zo is de ghd limited-edition spring summer 23 collectie, SUNSTHETIC, ontstaan. Deze luxe collectie is geïnspireerd door de mooiste zonsondergangen en -opgangen.

Het merk ghd stelt voor om deze zomer dat bijzondere moment van het gouden uur te vangen met de limited-edition tools en looks die het gevoel van die prachtige, dromerige gloed tot leven brengen: vrij, ongefilterd en moeiteloos stralend.

Metallic

De collectie, speciaal voor het zomerseizoen van 2023, is geïnspireerd op zelfexpressie en het vinden van je eigen stijl. Yep, fotowaardig! Shoot een selfie, als je haar maar goed zit.

De producten zijn uitgevoerd in limited-edition metallic stijlen: bold bronze, sun-kissed gold, refined rose en tonal taupe. 

Dit is de collectie

De Sunsthetic collection is lekker divers, juist ook qua kleur. Door wat laat jij je verleiden? Door de kleur van het handige apparaat of toch uit praktisch oogpunt; wat je haar nodig heeft. Keus genoeg. Ga je voor een styler? Dan is er keus uit taupe, rose gold en sun-kissed gold.

Wat deze stylers kunnen? De limited edition ghd platinum+tm styler in sun-kissed taupe inclusief hittebestendige kun je toch wel een ultieme SMART styler noemen. Met de baanbrekende Ultra-zoneTM technologie die reageert op jouw haar en de manier waarop jij style geeft aan je haar. Door de warmte effectief te controleren en de behoefte van jouw haar te voorspellen, voor 70% sterker haar, 2x meer kleurbescherming en 20% meer glans. Je snap het vast al, dit apparaat is in de collectie het enige boven de 300 euro (adviesprijs € 309).

Zelf vind ik de rose gouden kleur van de limited edition ghd max styler in sun-kissed rose gold inclusief hittebestendige etui gaaf. Okay, ook nog wel een prijskaartje van € 259, maar deze ghd max stijltang is ideaal voor het stylen van lang, dik en krullend haar. In een kortere tijd. De ghd max levert professionele prestaties voor een snelle styling. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de optimale styling temperatuur van 185 °C van haaraanzet tot punt zonder de conditie van je haar aan te tasten.

Dan is er de limited edition ghd goldtm styler in sun-kissed gold inclusief hittebestendige etui ( € 239) met de Dual- zone technologie voor premium prestaties. Yep, het resultaat mag er zijn: salonwaardig gladder, steiler en gezonder uitziend haar.

Borstelen en drogen

Okay ik beken, ik gebruik zelf niet vaak een styletang. Wel een borstel of föhn. Kijk, ook in de Sunsthetic collectie zijn daar perfecte en mooi gekleurde haarproducten voor.

De limited edition ghd glide hot brush in sun-kissed bronze inclusief hittebestendige etui (met een adviesprijs van € 189) lijkt mij perfect! Dankzij de keramische technologie met ionisator die de borstel consistent verwarmt tot de optimale styling temperatuur van 185°C, voor gegarandeerd gezonder uitziend haar. Beetje een technisch verhaal, maar het komt er op neer dat de ionen in de borstel pluishaar laten verdwijnen. Yes, dat wil je! De combinatie van korte en langere borstelharen met hoge dichtheid zorgt ervoor dat je in een keer brede lokken kunt stylen en geeft het haar een gladde, natuurlijke beweging.

Tot slot, en in een schitterende gele kleur: de limited edition ghd heliostm hair dryer in sun-kissed desert inclusief opbergzak (€ 219). Deze dryer kan ultra-krachtig drogen en een ultieme styling met 30% meer glans aan het haar geven. Het op maat gemaakt, voorgevormde mondstuk, geeft je de kracht van een salon- blowdry in eigen hand.

Al deze stylingtools zijn in de zomermaanden van 2023 verkrijgbaar, voor de salon finder kijk op www.ghdhair.com/nl.