Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ready to Serve Cocktails

Yeah, ik word blij van een cocktail. Zo’n gekleurd drankje in een mooi glas, al dan niet gegarneerd met fruit of parapluutje. Heerlijk!

Natuurlijk zou ik zo’n cocktail of longdrink zelf kunnen maken. Sterker nog, ik heb jarenlang teksten geschreven over Cocktail Competities van de Nederlandse Bartenders Club en ik zat zelf in de jury. Okay, ik geef wel toe: ik ben beter in een cocktail drinken, dan in het maken. En daarom is de Ready to Serve Cocktail dus zo handig.

Schenken maar

Tadaaaa, daar is de recent gelanceerde lijn Ready to Serve Cocktails van De Kuyper. Er is ruime keus aan smaken, zo heeft De Kuyper bijvoorbeeld een Espresso Martini Cocktail en Piña Colada Cocktail of wat te denken van de Strawberry Daiquiri Cocktail of – en dat is mijn favoriet - Cosmopolitan Cocktail.

Het werkt echt heel simpel, namelijk je schenkt uit de fles van 500 ml wel vier heerlijke cocktails. Ik heb de Ready to Serve Cosmopolitan geprobeerd en dat is een aanrader. Zet de fles in de koelkast en schenk je cocktail in een mooi glas. Klaar! Proost.

Mix tips

De Kuyper heeft een cocktailoplossing voor iedereen zodat je waar en wanneer je wilt, kunt genieten van een lekker zomers drankje. Zoek je mix tips om zelf een cocktail te maken? Er staan vele recepten op Dekuypercocktails.com