Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Magisch duo van Collistar

Hoe doe je dat? Genieten van het zonnetje, terwijl je je huid optimaal beschermt én laat stralen met een gebruinde teint. Tadaaa, daar is het ‘magische duo’ van Collistar.

Hoezo magisch, denk ik dan. Daar heeft Collistar een luid en duidelijk antwoord op. En, hoe je het duo van de druppels goed kunt toepassen.

365 dagen zongebruind

Uit een exclusieve mix van baanbrekende technologie en zintuiglijke texturen komen Magic Drops en Protective Drops. De essentiële behandelingen in elke schoonheidsroutine voor een beschermde, gelijkmatige en natuurlijk gebruinde huid… 365 dagen per jaar.

Geavanceerd onderzoek en innovatie, lichte texturen; gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en geschikt voor alle huidtypen, huidskleuren en leeftijden, allemaal in de vorm van kostbare druppels. Dat is de essentie van Magic Drops en Protective Drops. Ik vind het bijna klinken als: te mooi om waar te zijn. Dus ik ga deze huidverzorgingsroutine graag proberen.

Dagelijkse routine

Aan de slag met de Protective Drops van Collistar. Het nieuwe en onmisbare, dagelijkse product om aan je beauty routine toe te voegen. Natuurlijk wil ik mijn huid beschermen tegen uv-stralen en omgevingsstress. Aangezien deze externe factoren huidveroudering versnellen en de teint dof maken. Weet je dat 80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door uv-licht?!

De huid, en vooral de delen die altijd zichtbaar zijn zoals gezicht, hals, decolleté en handen, wordt in feite het hele jaar door blootgesteld aan voortdurende bronnen van stress, zowel buitenshuis als binnenshuis. In de winter bijvoorbeeld worden we ondanks de bewolkte lucht nog steeds blootgesteld aan vervuiling en uv A-stralen. Thuis of op kantoor worden we blootgesteld aan het blauwe licht van onze elektronische apparaten.

De Protective Drops, die je na je gebruikelijke gezichts-verzorging aanbrengt, is zowel een zonnefilter met een hoge bescherming (SPF 50) als een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint. Een paar van deze ultralichte en zintuiglijke druppels bieden bescherming en vormen een schild tegen de schadelijke effecten van uv-stralen, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf, waardoor vroegtijdige veroudering en verkleuring van de huid worden voorkomen.

 

Breng Magic Drops Face op de gereinigde huid eerst enkele druppels op de vingers aan en masseer ze vervolgens zachtjes in op het gezicht, de hals en het decolleté waarbij je ter hoogte van de haargrens en de wenkbrauwen het product vervaagt. Vergeet de oren niet. Laat het goed intrekken voordat je je gebruikelijke crème aanbrengt. Belangrijk: was altijd je handen na gebruik.

De textuur wordt makkelijk opgenomen en laat geen sporen achter, ideaal als basislaag voor de make-up. Gebruik vervolgens je favoriete skincare producten en sluit af met Protective Drops SPF 50 om de dag te beginnen met een gebruinde en beschermde huid!

Goed om te weten: Magic Drops Face is al sinds 2007 een bestseller. De formule zorgt voor een gezonde en gouden kleur. Net zoals de kleur van een vakantie gebruinde huid. Het voordeel van Magic Drops is dat je de kleur kunt aanpassen door zelf te bepalen hoe en hoe vaak je de Drops gebruikt.

Een van de sterke punten van Magic Drops is de snelheid: het werkt in minder dan een uur dankzij de aanwezigheid van een innovatief en uniek ingrediënt dat het zelfbruiningsproces versnelt en de daarvoor benodigde tijd verkort.

De donkere druppels verwijderen onmiddellijk de doffe teint van het gezicht voordat het zelfbruinende effect begint en, in tegenstelling tot een transparante zelfbruiner, kun je zien waar je het aanbrengt. Yes, dat is handig. En het resultaat: geen vlekken of kleurverschillen.