Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Op blote voeten

In het voorjaar of begin zomer ontvang ik veel persberichten over zomerse onderwerpen. Om blij van te worden. Zo viel het bericht “Stap de zomermaanden tegemoet met prachtige, gezonde voeten!” mij op en heb ik de twee voetproducten van Louis Widmer uitgeprobeerd. En inderdaad… ik heb nu mooie, blote voeten. Perfect om de komende periode te showen in een open schoentje.

Weg kloven en ruwe hielen

Je kent het vast ook wel… de ruwe huid op je hielen als je slippers draagt en dan die eeltplekken en kloven. Tja, niet om aan te zien. Voorheen ging ik aan de slag met een lavasteentje, maar dat leverde niet echt het gewenste resultaat.

Dit jaar pak ik het anders aan, nog voor ik de hele zomer met blote voeten in een slipper of sandaaltje loop. Ik pak dus twee producten van Louis Widmer, dé oplossing voor eelt, kloven en een ruwe huid. Met deze hoogwaardige en dermatologische huidverzorgingsproducten ga ik blij de zomer in, mét gezonde voeten dankzij de voetverzorgingstips.

Tegen verhoorning

De tube Carbamide Forte 18% Ureum Voetencrème tegen Eelt belooft ‘doeltreffend tegen extreme verhoorning / eelt’.

Smeren maar, denk ik dus.

Deze crème hydrateert de huid op mijn voeten intensief en zal de dode huidcellen verminderen. Dat doet het glycolzuur bijvoorbeeld, het verwijdert dode huidcellen van de bovenste huidlagen en maakt de huid soepel. Ja, dan ziet je voet er al snel beter en mooier uit. De Panthnol in de crème helpt om vocht in de opperhuid vast te houden, zodat je huid verzacht en minder geïrriteerd is. Tot slot, de Menthol verfrist en verkoelt de huid en de Vitamine E neutraliseert de schadelijke, vrije radicalen. Na een ruime week smeren zie ik serieus resultaat en loop ik gerust op slippers.

Er is ook een Carbamide Crème (12% ureum) van Louis Widmer met o.a. Vitamine B5 voor een sneller herstel van de beschadigde huid.

Voeten

Je voeten hebben liefde en aandacht nodig, net als de rest van je lichaam. Zorg dus voor goed passende schoenen met een goed voetbed (niet te krap!), gebruik hoogwaardige verzorgingsproducten, verzorg je nagels goed en onze favoriet: neem zo nu en dan een voetbad. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Tip voor het voetbad; doe er een beetje Remederm Dry Skin Badolie in om de huid en nagels weer zacht en soepel te maken. De olie verwijdert in alle zachtheid de dode huidcellen en eelt.

Bruinen zonder zon

En nu ik toch met mijn voetverzorging bezig ben en netjes de zomer tegemoet ga… pak ik ook mijn witte benen aan. Met de ‘Bruinen Zonder Zon’ voor gezicht en lichaam van Louis Widmer. De crème zorgt na zorgvuldig aanbrengen voor een egale, natuurlijke tint én mijn huid voelt verzorgt dankzij aloë vera en Vitamine E. Op naar zomerse dagen!