Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Déjà Vu Mood Scented Candle

Eén van de meest geliefde geuren uit het bath- en body-assortiment van & Other Stories is nu verkrijgbaar als geurkaars: Déjà Vu Mood

Een heel fijne geur, zeker voor dit najaar. En, een mooi kaarslichtje nu het alweer vroeg(er) donker wordt. De Déjà Vu Mood Scented Candle geurt bescheiden naar framboos, jasmijn sambac, blauwe cyclaam en saffraanbloem. De combinatie van al dit zoets met een basisgeur van ambroxan en drijfhout laat de kamer waar je de geurkaars aan hebt gestoken fijn ruiken. Maar liefst 38 uur lang (natuurlijk niet achter elkaar, maar telkens een uurtje).

De collectie van & Other Stories' geurkaarsen omvat tien geuren. Kies jouw favoriet en laat de elegante geur een vreugdevolle atmosfeer in je huis creëren.

Supergaaf om cadeau te geven! De Déjà Vu Mood geurkaars is verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en op stories.com.