Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Oilily parfum laat jeugdherinneringen herleven

Hoera, er verschijnt een grote lach op mijn gezicht als ik in mijn mailbox lees over de terugkeer van een klassieker… en dan hebben ze het over de Oilily parfum. Ik kijk er naar uit om die geur weer te beleven, en mijn neus ook.
In het bericht staat dat deze Oilily geur een absolute favoriet van de jaren ’90 was. Ik was toen tiener dus ik wilde toen al zó graag deze geur van mijn favoriete, kleurrijke merk hebben. Helaas toen ik er eigenlijk genoeg geld voor had verdween de parfum uit de spotlight. Maar hoera dus, het iconische Oilily Parfum terug - en hoe!


Jeugdherinneringen in een flesje
Dezelfde geliefde geur die een generatie betoverde, is weer beschikbaar, precies zoals je je herinnert. Oilily parfum is gewoon terug van weggeweest! De eerste levering, in november, was direct uitverkocht… maar goed nieuws de tweede serie is nu weer beschikbaar. Het legendarische parfum is nu klaar om gedragen te worden.

Bloemen, fruit en een warme basis
Hmmm, de geur schijnt nog net zo vertrouwd te zijn als toen. Eerst ruik je fruitige topnoten van Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart van de geur bevat bloemen waaronder Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen. De combinatie met meloen, pruim, groene appel en frambozen zorgt voor de fruitige twist, terwijl de basis warm is door de toevoeging van sandelhout, eikenmos en Indonesische vetiver.

Nou, ik ga ‘m bestellen op de site van Oilily… en oeps, bij de bestelling werd ik afgeleid door een schitterende kleurrijke jurk, Desire Jurk… maar ai, nog net als toen moet ik daar nu weer voor sparen.
Maar die heerlijke parfumcollectie van Oilily komt zeker goed van pas om te vragen voor de feestdagen of een verjaardag.