Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hoppa, die fles wijn is zo geopend

Steeds meer wijnflessen hebben zo’n handige schroefdop. Mijn favoriete Listel rosé bijvoorbeeld. Of de ‘doordrink’ Chardonnay waar ik ook graag een glas van drink. Maar laatst had ik een goede fles rode wijn te openen… en na toch wel een zoektocht in de keukenla vond ik de kurkentrekker. Het ding deed zijn naam eer aan, want tjongejonge wat heb ik aan die kurk staan trekken. Moeilijk om toe te geven; ik deed het gewoon niet goed.

Automatische wijnopener

Ik zal dus óf vaker moeten oefenen om een fles wijn met de kurkentrekker te openen óf ik zoek een andere oplossing. En die heb ik inmiddels gevonden. Met de draadloze, automatische wijnopener van Cuisinart worstel je nooit meer met een kurkentrekker. Natuurlijk dacht ik even dat het luxe-gedoe was om een apparaat aan te schaffen om je wijnfles ‘automatisch’ te openen, maar het is echt een handig ding.

Moeiteloos

Cuisinart over de draadloze wijnopener: “Wanneer je de wijnopener boven de fles houdt, detecteert hij automatisch de kurk en verwijdert deze moeiteloos in slechts een enkele handeling.”

Met accessoires

Onderin de wijnopener is een ingebouwde capsulesnijder te vinden waarmee je het folieomhulsel verwijdert. Daarna zet je het apparaat op de kurk en met een druk op de knopt boort de schroef zich in de kurk en haalt deze omhoog. Klaar om de wijn in te schenken!

Decanteerder en vacuümsluiter 

Bij de draadloze wijnopener zitten accessoires die je nodig hebt voor het openen, schenken en bewaren van je wijn. Achterin het apparaat vind je een decanteerder om je wijn netjes mee uit te schenken. En er is een vacuümsluiter om de wijn in de geopende fles goed te houden. Komt jouw wijn daar aan toe?

Handig om te weten: De wijnopener in de Cordless Collection is op te laden via een USB-kabel. De wijnopener werkt met zowel natuurlijke als synthetische kurken. 

Een perfect cadeau voor wijnliefhebbers!