Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zalige geur en schoon met wasstrips

Zoals met zoveel veranderingen… ik laat ze graag aan mij voorbijgaan. Wassen met strips – ik noemde ze ook wel een stuk ‘papier’- in mijn wasmachine… nou nee, bedankt.

Maar waarom eigenlijk niet? De 100% oplosbare wasstrips hebben veel voordelen, zoals geen zware verpakking en bovendien (belangrijker!) geen plastic verpakking. En, ze wassen je kleding gewoon hartstikke schoon.

Tijd voor een test

Kortom, ik zag de voordelen van wasstrips en heb een verpakking met 60 wasstrips van Het Geurmeisje geprobeerd. De geur? Lavendel.

Deze verpakking kan door de brievenbus… is dus klein en niet zwaar. Dat is al een voordeel. Daarnaast ontdekte ik met deze nieuwe manier van wassen hoe snel en simpel het werkt én dat mijn wasgoed lekker ruikt en schoon is.

Het wasmiddel in papiervorm werkt makkelijk. Niets geen geknoei met vloeibaar wasmiddel, maar gewoon heel gemakkelijk een soort papier op je wasgoed leggen. In het wasstrip doosje van Het Geurmeisje zitten dertig vellen. Bij echt vuile was kun je een heel vel doen, maar ik heb via het gekartelde randje het velletje in tweeën gescheurd. Dan heb je dus genoeg voor zestig wasjes. Strip op je wasgoed leggen en machine aan. Klaar!

De wasstrip lost inderdaad gewoon helemaal op, ook bij mijn wasje op dertig graden. Ik ben om, deze verandering heb ik omarmd. Wassen met wasstrips is gewoon goed!

Dus, als mijn wasstrips op zijn ga ik zeker weer bestellen bij Het Geurmeisje. En dan neem ik er voor mijzelf een fijne geurkaars bij. Daar ben ik dol op. Er zijn kaarsen met leuke namen, zoals Roze Strand en Seychellen. Ik ben heel benieuwd hoe de Seychellen bij mij thuis zullen ruiken. De geurkaarsen zijn in ieder geval hand gegoten met raapzaad en kokosolie en gaan lang mee.