Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Chocolade is altijd een goed idee…

Tja, in de zoektocht voor een cadeau voor je moeder komt de gedachte aan chocolade bij velen op. Toegegeven, helemaal origineel is het niet. Maar wel lekker! Bijna iedere vrouw wordt blij van chocolade. Zeker als het vegan chocolade is.

Vegan Goodness

Ken je de chocolade van Lovechock al? Er zijn repen en bars, in diverse smaken. Alle creaties uit het Cacao Magic repen-assortiment weerspiegelen de claim van Lovechock: Vegan Goodness - altijd natuurlijk, biologisch en minder suiker. Een echte innovatie in de wereld van vegan chocolade.

Hoe dat smaakt? Ik kan het bijna niet anders uitleggen dan: lekker. Al is het eerste hapje wel echt even wennen. Het tweede hapje trouwens ook… tot de bar of reep op is, hahah. En dan proef je pas echt hoe bijzonder fijn deze chocolade is. Vegan en ook nog eens verkrijgbaar in diverse bijzondere smaken.

Om te geven

Zoek je dus een lekker cadeau voor je moeder, probeer dan eens de Lovechock Gifting Bars. De naam zegt het eigenlijk al. Een Gifting Bar is heerlijk om cadeau te krijgen, of te geven.

Een perfect presentje voor als je jouw moeder even in het zonnetje wilt zetten op Moederdag, of gewoon zomaar - omdat ze het verdient.

Nieuwe smaken

De meest recente toevoeging aan het assortiment chocolade bars is ook weer zalig. Qua smaak, textuur, zachtheid en zoetheid doet dit nieuwe geschenkassortiment in geen enkel opzicht onder voor traditionele eersteklas chocolades. Alleen is het veganistisch en op alle vlakken veel bewuster en duurzamer. De drie smaken zijn gezoet met natuurlijke kokosbloesemsuiker, een perfect tussendoortje en verpakt in een zelfcomposteerbare verpakking.

Deze drie smaken van de Gifting Bars zijn in het najaar van 2023 toegevoegd:

NUTTY KISS: Hazelnoot

LOVE: Hibiscus met cacaonibs

WARM HUG: Cherry chilli

Cacao Magic

Als je het mij vraagt is de LOVE het meest verrassend van smaak. Of zal dat toch door de lieve naam komen dat ik voor deze bar val.

Trouwens, niet alleen de drie nieuwe geschenkrepen zijn het proberen waard. Lovechock introduceerde onlangs ook hun nieuwe Cacao Magic-assortiment, met overheerlijke nieuwe smaken en maar liefst 30% minder suiker dan gewone chocolade en is gezoet met inuline (een natuurlijke vezel van de agaveplant, die bekend staat om zijn gezondheidsvoordelen).

Ik vind de namen alleen al om van te watertanden… welke kies jij?

Dit zijn de zes nieuwe vegan chocoladerepen in  het ‘Cacao Magic’ assortiment:

SPIRIT: Pure chocolade met 75% cacao

SOUL: Chocolade met 75% cacao en karamel zeezout

COSY: Chocolade met 58% cacao en hazelnoten

DREAM: Chocolade met 58% cacao en kokosnoot

PASSION: Chocolade met roze bessen

BLISS: Een bijzonder romige witte chocolade

Om Moederdag 2024 nog lekkerder te maken geeft GaafvoorMama.nl een fijn pakketje met Lovechock bars en repen weg.

Vul op het bericht op Facebook GaafvoorMama en/of Instagram @schrijfstermarije in welke smaak jou het allerlekkerst lijkt én tag iemand die ook van deze actie moet weten.